Klaagschrift

Kosten van rechtsbijstand: vaste prijs € 475,00 excl. BTW

Wilt u liever een vaste prijs afspreken voor de te verlenen rechtsbijstand, dan is dat ook mogelijk. Voor een bedrag van € 475,00 excl. BTW stellen wij al een uitgebreid klaagschrift voor u op voor de teruggave van het rijbewijs. Het gaat hier om een voordeeltarief voor cliënten die alleen willen dat de advocaat een uitgebreid klaagschrift opstelt en voor hen indient. 

We gaan bij dit voordeeltarief uit van een bepaalde mate van zelfredzaamheid van de client. Wij doen het moeilijkste en daarbij ook meteen belangrijkste gedeelte van de procedure, te weten het opstellen van het klaagschrift, en daarna pakt de client het zelf verder op.

De client verricht dan zelf de volgende werkzaamheden;

  • (Gelijktijdig) verzoek aan officier van justitie tot teruggave van het rijbewijs [tegen meerprijs van € 75,00 excl. BTW zijn we bereid om dit ook nog op te pakken]
  • Bellen naar CVOM vanwege teruggave
  • Opvragen dossier en analyseren
  • Voorbereiding op zitting
  • Zitting zelf

Zaak aanmelden

Meld uw zaak gratis en geheel vrijblijvend bij ons aan. 

Specialisten om het rijbewijs terug te krijgen!

Slagingspercentage van 98% om rijbewijs snel terug te krijgen door

Voordelig tarief

Met de bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt zodat u gespecialiseerde rechtsbijstand krijgt, tegen de laagste tarieven.

Werkwijze

Wanneer u uw zaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een gespecialiseerde verkeersstrafrechtadvocaat. Wij werken samen met verkeersstrafrechtspecialisten in heel Nederland werkzaam zijn en die wij zorgvuldig hebben geselecteerd op kennis, ervaring, en aanpak.