Zaak aanmelden

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde verkeersstrafrechtadvocaat, meld uw strafzaak dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Het aanmelden van uw zaak is geheel gratis en vrijblijvend. Wij brengen u vervolgens in contact met een gespecialiseerde advocaat voor een eerste intake en adviesgesprek. Binnen 24 uur (tijdens kantoortijden) neemt de advocaat contact met u op. U beslist daarna pas of u er echt een zaak van wilt maken. Na aanmelding ontvangt u direct een e-mail ter bevestiging in uw mailbox. Controleer of u deze heeft ontvangen en of uw gegevens correct zijn ingevuld. Deze gegevens sturen wij namelijk door naar de advocaat. Gelieve ontstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen:

Indien u beschikt over documenten, zoals brieven die u hebt ontvangen of andere stukken die nodig zijn voor de beoordeling van de zaak, dan kunt u deze scannen en meesturen.
Click or drag a file to this area to upload.
Op alle aanmeldingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Zaak aanmelden

Meld uw zaak gratis en geheel vrijblijvend bij ons aan. 

Specialisten om het rijbewijs terug te krijgen!

Slagingspercentage van 98% om rijbewijs snel terug te krijgen door

Voordelig tarief

Met de bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt zodat u gespecialiseerde rechtsbijstand krijgt, tegen de laagste tarieven.

Werkwijze

Wanneer u uw zaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een gespecialiseerde verkeersstrafrechtadvocaat. Wij werken samen met verkeersstrafrechtspecialisten in heel Nederland werkzaam zijn en die wij zorgvuldig hebben geselecteerd op kennis, ervaring, en aanpak.