Procedure

U kunt geheel vrijblijvend uw zaak bij ons aanmelden via het aanmeldformulier. Wij verzoeken u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen zodat de advocaat waarnaar wij de zaak doorverwijzen snel contact met u kan opnemen.

Gelieve ook zo veel mogelijk informatie te geven over de zaak zelf, de redenen van de procedure en/of ongeldig verklaring van het rijbewijs te vermelden, zodat wij voor uw zaak de beste advocaat kunnen selecteren. De advocaat zal namens u eerst een pro forma bezwaarschrift indienen, waarbij alle op het besluit van toepassing zijnde stukken bij het CBR worden opgevraagd. Daarna zal de advocaat de gronden van het bezwaar aanvullen waarbij vermeld wordt op welke onderdelen de beslissing van het CBR niet goed is.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Zaak aanmelden

Meld uw zaak gratis en geheel vrijblijvend bij ons aan. 

Specialisten om het rijbewijs terug te krijgen!

Slagingspercentage van 98% om rijbewijs snel terug te krijgen door

Voordelig tarief

Met de bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt zodat u gespecialiseerde rechtsbijstand krijgt, tegen de laagste tarieven.

Werkwijze

Wanneer u uw zaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een gespecialiseerde verkeersstrafrechtadvocaat. Wij werken samen met verkeersstrafrechtspecialisten in heel Nederland werkzaam zijn en die wij zorgvuldig hebben geselecteerd op kennis, ervaring, en aanpak.