Werkwijze

U moet uw zaak via de website aanmelden via het daartoe bestemde aanmeldformulier.

Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij deze direct doorsturen naar een gespecialiseerde verkeersstrafrechtadvocaat. De advocaat zal binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u opnemen om de zaak te bespreken. In dat gesprek zal de advocaat u met u bespreken wat hij voor u kunt doen. Moet u nog worden verhoord door de politie, dan zal de advocaat u hierop voorbereiden, en kunt u samen met de advocaat bespreken wat u wel en niet kunt verklaren. Is uw rijbewijs ingevorderd, dan kan de advocaat vaak al wel binnen een dag een klaagschrift voor u indienen bij de rechtbank om uw rijbewijs weer terug te krijgen.
Hebt u een dagvaarding of oproeping voor een zitting ontvangen, dan is het belangrijk dat u met de advocaat de eventuele strafzaak gaat voorbereiden. De advocaat zal dan de processtukken opvragen bij het parket en deze met u bespreken. De advocaat zal samen met u de verdedigingsstrategie bepalen. Bij iedere stap in het proces zal de advocaat u begeleiden en u volledig voorbereiden op wat u kunt verwachten.

Laagste tarieven
Als u ervoor kiest om de zaak via ons netwerk aan te melden, krijgt u bovendien een aantrekkelijke korting op het normale honorarium van de advocaat. Wij hebben speciale prijsafspraken gemaakt met alle bij ons netwerk aangesloten advocaten, waardoor u verzekerd bent van deskundige rechtsbijstand tegen de laagste tarieven. Ook werken onze advocaten pro deo, indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

> Meer informatie kosten van rechtsbijstand

Gratis en vrijblijvend
Onze dienstverlening is overigens volledig gratis en vrijblijvend. U hoeft ons niets te betalen voor de doorverwijzing naar een advocaat. Ook bent u vrij om achteraf toch geen gebruik te maken van de advocaat naar wie wij u doorverwijzen. Wilt u liever een andere advocaat via ons netwerk, neem dan even per e-mail contact met ons op. Geef in de e-mail een uitgebreide beschrijving van de zaak, zodat wij dan de beste advocaat voor uw zaak kunnen zoeken. Vergeet niet om ook uw personalia en contactgegevens door te geven, zodat wij die direct mee kunnen sturen naar de advocaat uit ons netwerk.

Zaak aanmelden

Meld uw zaak gratis en geheel vrijblijvend bij ons aan. 

Specialisten om het rijbewijs terug te krijgen!

Slagingspercentage van 98% om rijbewijs snel terug te krijgen door

Voordelig tarief

Met de bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt zodat u gespecialiseerde rechtsbijstand krijgt, tegen de laagste tarieven.

Werkwijze

Wanneer u uw zaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een gespecialiseerde verkeersstrafrechtadvocaat. Wij werken samen met verkeersstrafrechtspecialisten in heel Nederland werkzaam zijn en die wij zorgvuldig hebben geselecteerd op kennis, ervaring, en aanpak.